Over ons

Wat is de tijd voorbij gevlogen; in 2009 werd Hipp geopend, in een klein winkeltje aan de Sniederslaan in Bladel. We begonnen met een combinatie van bloemen, woonaccessoires en een klein hoekje tassen en sieraden. Na twee jaar besloten we te stoppen met de bloemen en ons volledig te richten op woonaccessoires, sieraden, horloges en tassen. Er kwamen veel merken bij en de winkel werd voller en voller (en voller en voller…). Toen was de winkel ineens echt te klein en werd het tijd voor een nieuwe stap. We verhuisden naar Sniederslaan 39, het prachtige hoekpand met heel veel ruimte en mogelijkheden.

De winkel werd groter en dus ons aanbod ook. We zijn altijd op zoek naar nieuwe merken die bij Hipp passen. Vertrouwde merken blijven en de basis van ons aanbod blijft bestaan. Sinds de verhuizing hebben we een ruim aanbod in meubels, vloerkleden, verlichting en behang waardoor je voor je complete woninginrichting bij Hipp terecht kunt.

Op 15 augustus 2022 is de collectie sieraden, horloges en tassen terug verhuisd naar Sniederslaan 39 en gingen OYO en Hipp weer samenwonen. Het assortiment is uitgebreid, voor elk budget en voor elke smaak; stoer vrouwelijk of hip mannelijk. Voor elke outfit een passend sieraad. Je kunt bij ons ook terecht voor het zetten van oorbellen.

Het team van Hipp staat voor je klaar. Enthousiaste mensen met hart voor de klant en gedegen kennis van zaken. Advies en hulp als jij erom vraagt.

We zijn super trots op onze winkel en willen dat graag delen. Kom dus gezellig langs en neem een kijkje in onze winkel.

Openingstijden

  • Dinsdag: 10:00-17:00 uur
  • Woensdag: 10:00-17:00 uur
  • Donderdag: 10:00-17:00 uur
  • Vrijdag: 10:00-17:00 uur
  • Zaterdag: 10:00-17:00 uur

  • Koopzondag? kijk op:
    www.koopcentrumbladel.nl
Meer over onze winkel