Producten

Elke keer dat je de winkel binnenloopt wordt je verrast door het ruime aanbod en de enorme keuze in woonaccessoires. Elke zes weken wisselt het interieur van Hipp. De sfeer van het seizoen vind je terug, voor ieder budget en voor elke smaak zijn passende producten te vinden.

Een fotolijstje voor op het dressoir, een vaas, een vrolijk servies of een klok aan de muur: bij Hipp is het lastig kiezen omdat er zoveel is.

Een interieur is pas af met trendy kussens op de bank. Gloss Kussens biedt ruime keuze in stoere, vrolijke, grote en kleine kussens.

Riverdale is een goedlopend merk waarvan wij een groot assortiment in ons collectie hebben. Datzelfde geldt voor J-line waardoor je nooit misgrijpt als je trendy accessoires zoekt voor in huis of om kado te geven.Woonaccessoires


Hipp is met de verkoop gestart van verrassend mooie wanddecoraties. ’t Is geen kunst, maar het lijkt erop en het past in ieder interieur. Kussens, kaarsen, vazen de winkel staat vol met leuke accessoires. De toegankelijke prijzen maken het aantrekkelijk om af en toe van sfeer in huis te wisselen. Ook de Lampe Berger is opgenomen in ons assortiment.