Producten

Elke keer dat je de winkel binnenloopt wordt je verrast door het ruime aanbod en de enorme keuze in woonaccessoires.  Heel regelmatig wisselt het interieur van Hipp. De sfeer van het seizoen vind je terug, voor ieder budget en voor elke smaak zijn passende producten te vinden.

Een fotolijstje voor op het dressoir, een vaas, een sfeervol servies of een klok aan de muur: bij Hipp is het lastig kiezen omdat er zoveel is.

Een interieur is pas af met trendy kussens op de bank. Ons grote assortiment kussens biedt ruime keuze in stoere, vrolijke, grote en kleine kussens.

O.a. By Boo, Zusss, Light and Living zijn goedlopende merken waarvan wij een groot assortiment in ons collectie hebben. Datzelfde geldt voor J-line waardoor je nooit misgrijpt als je trendy accessoires zoekt voor in huis of om kado te geven.Woonaccessoires


Maison Berger Paris - In 1898 ontstond er een ritueel, dat van een gezuiverde lucht, en een item, De Lampe Berger. Daarna volgden 120 jaar van creatie: een zoektocht naar uitmuntendheid, de verleiding van perfectie.. Bij ons in de winkel vind je een uitgebreide collectie Berger lampen, huisparfums, auto diffusers en parfumverspreiders.